* شانس نام مستعار خداست *

با زبانی سرخ همچنان سری سبز دارم

* شانس نام مستعار خداست *

با زبانی سرخ همچنان سری سبز دارم

* شانس نام مستعار خداست *
با زبانی سرخ، همچنان سری سبز دارم

❤ بِسمِ اللهِ الرَحـمنِ الرَحیم. وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَ یَــقُـــولُـــونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ و ما هُوَ إلا ذکرٌ اللعالمین❤

سال‌هاست که جنگ پایان یافته ولی هنوز عطش شهادت بر لب‌های خشک و ترک خورده بشر تازیانه می‌زند. آن زمان که دروازه‌های بهشت باز بود هر کسی با حرفه‌ای خود را به آن باب می‌رساند و ما نسل سومی‌ها (یا همان دهه شصتی‌ها) هم که دستمان درگیر صفر و یک است، بابی را گشودیم تا جرعه‌ای را تا شهادت بنوشیم. افتخارم این است که سرباز ولایت فقیه هستم و هرچند دستم خالیست، اما دلم پر است از عشق به ولایت. افتخارم پایبندی به دین مبین اسلام و فرهنگ و تمدن غنی ملی ایرانی است؛ که اگر این دو را در کنار هم حفظ کنیم به اوج قله‌های افتخار و سعادت خواهیم رسید. اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعته والمستشهدین بین یدیه.


خدایا ببخش مرا:

به خاطر مطالبی که به خاطر تو ننوشتم،
به خاطر کامنت‌هایی که تو در آن نبودی،
از اینکه با مطالبم بنده‌ای را از تو دور کردم،
که می‌توانستم با اطلاع بیشتر بنویسم اما کم کاری کردم،
که وقتی مطالبم پرنظر و پر بازدید شد، گمان کردم که از سعی تلاش خودم است و تو را فراموش کردم،
که در وبلاگی مطلبی به چشمم خورد که تو در آن بودی ولی در آن تأمل و درنگ نکردم،
به خاطر اینکه به دوستی در وبلاگی بی‌ادبی و یا بی‌اعتنایی کردم،
به خاطر اینکه شکر این نعمت را بجا نیاوردم،
برای اینکه بدون قصد قربت پشت میز کار نشستم،
که گاهی اوقات به جای وظیفه و تکلیف به سلیقه خود نوشتم و نظر گذاشتم،
که کلبه ام آماده پذیرایی از حضرت ولیعصر (عج) نبود، چرا که برای خود مینوشتم نه برای او،
خدایا از «تو» نوشتن را به من آموختی، «برای تو» نوشتن هم به من بیاموز که چه سخت و چه شیرین است «برای تو» نوشتن.


اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِکَ
بایگانی
نویسندگان

دریادار "علی فدوی" فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یکی از باسابقه‌ترین فرماندهان این نیرویی است که هفتم اردیبهشت 1389 با حکم فرمانده معظم کل قوا به فرماندهی ندسا منصوب شد.

وی روز سه شنبه 16 اردیبهشت 93 در گفتگو با خبرگزاری فارس به تشریح برخی موضوعات مهم داخلی، بین‌المللی و دفاعی پرداخت که مهمترین بخش این گفتگو را می توان این قسمت دانست که وی گفت: تامین توان هوایی آمریکا در صحنه نبرد، برعهده هواپیماهای موجود روی ناوهایشان است، لذا طبیعی است که ما می‌‌‌خواهیم این ناوها را غرق کنیم.

 http://dana.ir/News/93080.html

آمریکایی‌ها خیلی از مسایل را نمی‌دانند و مراکز تحقیقاتی آنها هم در خصوص ماکت ناوهواپیمابری که ما می‌سازیم بسیار عوامانه تحلیل کرده‌اند. اما سال‌های طولانی است که ما ناوشکن‌ها، رزم‌ناوها و فریگت‌های آمریکایی‌ را شبیه‌سازی و غرق کرده و حتی با انواع اقدامات عملیاتی ظرف 50 ثانیه، مدل شناور آنها را غرق کرده‌ایم.

به فاصله کمی از انتشار این گفتگو، اولین واکنش رسانه ای به این اظهارات فرمنده بلندپایه سپاه پاسداران را خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس مخابره کرد و سپس بازتاب گسترده ای در رسانه های غربی مانند هاآرتص، بی.بی.سی، واشنگتن پست، رویترز و ... داشت.

آسوشیتدپرس در این باره گفت: "نیروی دریایی سپاه پاسداران مجزا از نیروی دریایی ارتش به حساب می آید و به طور گسترده در خلیج فارس و دریای عمان مستقر است و مجهز به ناوشکن های تندرو است. جنگ های نسل آینده از نوع هوایی و دریایی خواهد بود و بنابراین به نظر می رسد قدرت دریایی ایران همانند قدرت هوایی آن از توانایی بالایی برخوردار است."

برخی رسانه های غربی نیز، سخنان فرمانده نیروی دریایی سپاه را نوعی قدرت  نمایی سپاه قبل از مذاکرات هسته ای ایران با گروه 5+1 دانستند.

اما این سوال پیش می آید که ترس غرب از قدرت سپاه پاسداران به ویژه نیروی دریایی آن که حفاظت از خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده دارد از چیست؟ چرا که قبلا پیشتر هم ناوهای آمریکایی مستقر در خلیج فارس خواستار برقراری ارتباط مستقیم (که اصطلاحا به آن هات لاین Hot Line) جهت برقراری تماس در مواقع اضطراری با نیروی دریایی سپاه شدند که سپاه درخواست آنها را رد کرده است.

ترس آمریکا از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک شبه بوجود نیامده است. بیش از دو دهه است که آمریکایی ها از این نیروی نظامی انقلابی می ترسند و این ترس خود را به روش های مختلف ابراز کرده اند.

 ترس از سپاه  در وهله اول ترس از نیروی برانگیزاننده و سازش ناپذیر اسلام انقلابی است و برخلاف آنچه ذهن علیل آمریکایی تصور می کند، کار اصلی نیروی نظامی سپاه به ویژه در خارج از مرزها، تجهیز تسلیحاتی و عملیات ویژه اطلاعاتی نیست، بلکه کار اصلی آن است که به مسلمانان یادآوری کند، اسلام حقیقی در اصل، بر مبارزه با شرک بنا شده و امروز بزرگترین شرک تن دادن به سلطه آمریکا و صهیونیست هاست. آنچه امروز آمریکا را در منطقه زمین گیر کرده و در حال اخراج همیشگی آن از دیار مسلمین است، ترس از موشک های حماس و چریک های حزب الله نیست، بلکه ترس از آن تفکری است که 30 مبارز حزب الله را در روستای عیت الشعب لبنان 33 روز در محاصره کامل چنان با انگیزه نگه داشت که این روستا - در چند صد متری مرز لبنان- تا روز آخر جنگ سقوط نکرد.

ترس از سپاه پاسداران، ترس از بسط الگوی انقلاب اسلامی است. آمریکا م داند بزرگترین و راهبردی ترین مشکلشان در آینده این است که چگونه با روند بازگشت اسلام سیاسی به منطقه مواجه شوند. آنچه این مسئله را سهمگین تر می کند این است که آمریکایی ها دریافته اند بازگشت اسلام سیاسی و تلفیق دین و حکومت در منطقه هیچ معنایی جز بسط الگوی ایران ندارد و ایران تنها کشوری در جهان است که تلفیق موفق و کارآمد دین و حکومت در آن شکل گرفته و تجربه شده است.

 سپاه به مبارزان منطقه آموخته که چگونه فکر کنند تا از دل آن کاری ترین ایده ها برای ضربه زدن به پیکره استکبار بیرون بیاید. این بزرگترین سلاح ممکن است و هر زمان آمریکایی ها راز بازگشت اسلام سیاسی به منطقه را دریافتند، سپاه را هم شناخته اند.

سپاه به مومنان یاد می دهد به جای ماندن در خانه خود، در خانه دشمن با او بجنگند. آمریکا شاید تا همین اواخر این موضوع را جدی نمی گرفت اما حالا که از قلب نیویورک هم صدای مرگ بر اسراییل می شنود، باید فهمیده باشد که معنای "عملیات برون مرزی" چیست. هر وقت آمریکایی ها فهمیدند که نفرت از اسراییل چگونه به نیویورک رسیده، الگوی عمل سپاه در خاورمیانه را هم کشف خواهند کرد.

 هرکسی بخواهد درباره سپاه پاسداران سخن بگوید،باید  در یک مفهوم دیگر یعنی مفهوم شهادت طلبی هم تامل کرده باشد. آمریکایی ها البته خوب می دانند این حرف یعنی چه.

خلاصه اینکه ترس از قدرت سپاه پاسداران که صریحا می گوید ظرف 50 ثانیه ناو آمریکا را غرق خواهیم کرد، هراس از بهترین و دلیرترین مردان ایران است که در گمنامی محض، فقط با هدف گسترش اسلام، سر از پا نمی شناسند. مفهومی چنین عمیق و بزرگ آیا در ذهن های کوچک و الکلی دولتمردان آمریکا و اروپایی جا می شود؟

مصطفی برزی / Mostafa Barzi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی