* شانس نام مستعار خداست *

با زبانی سرخ همچنان سری سبز دارم

* شانس نام مستعار خداست *

با زبانی سرخ همچنان سری سبز دارم

* شانس نام مستعار خداست *
با زبانی سرخ، همچنان سری سبز دارم

❤ بِسمِ اللهِ الرَحـمنِ الرَحیم. وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَ یَــقُـــولُـــونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ و ما هُوَ إلا ذکرٌ اللعالمین❤

سال‌هاست که جنگ پایان یافته ولی هنوز عطش شهادت بر لب‌های خشک و ترک خورده بشر تازیانه می‌زند. آن زمان که دروازه‌های بهشت باز بود هر کسی با حرفه‌ای خود را به آن باب می‌رساند و ما نسل سومی‌ها (یا همان دهه شصتی‌ها) هم که دستمان درگیر صفر و یک است، بابی را گشودیم تا جرعه‌ای را تا شهادت بنوشیم. افتخارم این است که سرباز ولایت فقیه هستم و هرچند دستم خالیست، اما دلم پر است از عشق به ولایت. افتخارم پایبندی به دین مبین اسلام و فرهنگ و تمدن غنی ملی ایرانی است؛ که اگر این دو را در کنار هم حفظ کنیم به اوج قله‌های افتخار و سعادت خواهیم رسید. اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعته والمستشهدین بین یدیه.


خدایا ببخش مرا:

به خاطر مطالبی که به خاطر تو ننوشتم،
به خاطر کامنت‌هایی که تو در آن نبودی،
از اینکه با مطالبم بنده‌ای را از تو دور کردم،
که می‌توانستم با اطلاع بیشتر بنویسم اما کم کاری کردم،
که وقتی مطالبم پرنظر و پر بازدید شد، گمان کردم که از سعی تلاش خودم است و تو را فراموش کردم،
که در وبلاگی مطلبی به چشمم خورد که تو در آن بودی ولی در آن تأمل و درنگ نکردم،
به خاطر اینکه به دوستی در وبلاگی بی‌ادبی و یا بی‌اعتنایی کردم،
به خاطر اینکه شکر این نعمت را بجا نیاوردم،
برای اینکه بدون قصد قربت پشت میز کار نشستم،
که گاهی اوقات به جای وظیفه و تکلیف به سلیقه خود نوشتم و نظر گذاشتم،
که کلبه ام آماده پذیرایی از حضرت ولیعصر (عج) نبود، چرا که برای خود مینوشتم نه برای او،
خدایا از «تو» نوشتن را به من آموختی، «برای تو» نوشتن هم به من بیاموز که چه سخت و چه شیرین است «برای تو» نوشتن.


اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِکَ
بایگانی
نویسندگان

 سفر اخیر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به عربستان، امارات و قطر، نمایش پرهیاهویی از سیاست‌های ضدایرانی بود که نه تنها ایران را به‌عنوان تهدیدی ساختگی برجسته کرد، بلکه وابستگی سران عرب به واشنگتن را عریان‌تر ساخت. گزارش «واشنگتن‌پست» نشان می‌دهد ترامپ طی این سفر ۷۸ بار نام ایران را تکرار کرد و ۴۸ دقیقه از سخنرانی‌هایش را به ایران اختصاص داد؛ اما این اقدام تا چه اندازه حساب‌شده بود و تا چه اندازه نتیجه عکس داشت؟

دشمن‌سازی یا توهم‌سازی؟ ترامپ با تکرار نام ایران به دنبال تثبیت روایتی از «تهدید ایران» بود؛ روایتی که پایه‌اش نه بر واقعیت، بلکه بر هراس‌افکنی و فروش امنیت استوار بود. او تلاش کرد تا سران عرب را به این باور برساند که ایران، دشمنی بزرگ است؛ درحالی‌که این اقدام، بیشتر به نمایشی برای پررنگ کردن جایگاه آمریکا و مشروعیت‌بخشی به فروش تسلیحات شباهت داشت.

معامله‌گری تسلیحاتی به قیمت بی‌ثباتی: ترامپ با استفاده از استراتژی ایران‌هراسی، قراردادی چند تریلیون دلاری برای فروش تسلیحات با عربستان، قطر و امارات منعقد کرد. او به شکلی هدفمند، ایران را به‌عنوان «عنصر تهدیدزا» معرفی کرد تا این قرارداد‌ها را توجیه کند؛ اما این سیاست، تنها به افزایش تنش‌ها و بی‌ثباتی منطقه انجامید.

رسانه‌سازی بحران؛ سیاستی که نتیجه معکوس داد: ترامپ با تمرکز بر ایران، درواقع تلاش کرد تا نگاه افکار عمومی عرب را از بحران‌های داخلی و مشروعیت‌زدایی از رژیم‌های سرکوبگر منحرف کند. او دشمنی خارجی ساخت تا مردم منطقه به‌جای مقاومت، دچار توهم ترس از ایران شوند؛ اما این تلاش نیز نتیجه معکوس داد و بیش‌ازپیش ایران را به‌عنوان قدرتی مستقل و مقاوم مطرح کرد.

هژمون‌سازی؛ بازی باخت-باخت: ترامپ درصدد بازتعریف هژمون آمریکا بود؛ اما این اقدام به‌جای تحکیم نفوذ آمریکا، ضعف این کشور در مدیریت بحران‌های منطقه را آشکارتر کرد. او با تکرار نام ایران، ناخواسته به این کشور که خود به دنبال تضعیف آن بود، وزنی استراتژیک بخشید.
 

تناقض بزرگ؛ تمرکز بر ایران، اعتراف به اقتدار: ترامپ که به دنبال معرفی ایران به‌عنوان تهدید بود، ناخواسته اعتراف کرد که ایران به محور مقاومت و نقطه تمرکز تحولات منطقه تبدیل شده است. این تناقض، پرده از واقعیتی بزرگ برداشت: نظم آمریکایی در خاورمیانه ترک برداشته و ایران، به‌رغم فشارها، به کانون مقاومت تبدیل شده است.

به عقیده نگارنده، تکرار نام ایران در سخنرانی‌های ترامپ، بیش از آنکه تهدیدی علیه ایران باشد، به اعترافی ناخواسته به اقتدار و تأثیرگذاری ایران در معادلات منطقه‌ای بدل شد. این استراتژی، اگرچه در کوتاه‌مدت منافع اقتصادی و سیاسی برای آمریکا به همراه داشت، در بلندمدت به تقویت جایگاه ایران، افزایش تنش‌ها و کاهش نفوذ آمریکا در خاورمیانه منجر شد. ترامپ شاید صحنه را چید، اما درنهایت این ایران بود که از این نمایش به‌عنوان فرصتی برای تثبیت جایگاه خود بهره برد.

 

https://ana.ir/0045Iz

 

مصطفی برزی / Mostafa Barzi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی