* شانس نام مستعار خداست *

با زبانی سرخ همچنان سری سبز دارم

* شانس نام مستعار خداست *

با زبانی سرخ همچنان سری سبز دارم

* شانس نام مستعار خداست *
با زبانی سرخ، همچنان سری سبز دارم

❤ بِسمِ اللهِ الرَحـمنِ الرَحیم. وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَ یَــقُـــولُـــونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ و ما هُوَ إلا ذکرٌ اللعالمین❤

سال‌هاست که جنگ پایان یافته ولی هنوز عطش شهادت بر لب‌های خشک و ترک خورده بشر تازیانه می‌زند. آن زمان که دروازه‌های بهشت باز بود هر کسی با حرفه‌ای خود را به آن باب می‌رساند و ما نسل سومی‌ها (یا همان دهه شصتی‌ها) هم که دستمان درگیر صفر و یک است، بابی را گشودیم تا جرعه‌ای را تا شهادت بنوشیم. افتخارم این است که سرباز ولایت فقیه هستم و هرچند دستم خالیست، اما دلم پر است از عشق به ولایت. افتخارم پایبندی به دین مبین اسلام و فرهنگ و تمدن غنی ملی ایرانی است؛ که اگر این دو را در کنار هم حفظ کنیم به اوج قله‌های افتخار و سعادت خواهیم رسید. اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعته والمستشهدین بین یدیه.


خدایا ببخش مرا:

به خاطر مطالبی که به خاطر تو ننوشتم،
به خاطر کامنت‌هایی که تو در آن نبودی،
از اینکه با مطالبم بنده‌ای را از تو دور کردم،
که می‌توانستم با اطلاع بیشتر بنویسم اما کم کاری کردم،
که وقتی مطالبم پرنظر و پر بازدید شد، گمان کردم که از سعی تلاش خودم است و تو را فراموش کردم،
که در وبلاگی مطلبی به چشمم خورد که تو در آن بودی ولی در آن تأمل و درنگ نکردم،
به خاطر اینکه به دوستی در وبلاگی بی‌ادبی و یا بی‌اعتنایی کردم،
به خاطر اینکه شکر این نعمت را بجا نیاوردم،
برای اینکه بدون قصد قربت پشت میز کار نشستم،
که گاهی اوقات به جای وظیفه و تکلیف به سلیقه خود نوشتم و نظر گذاشتم،
که کلبه ام آماده پذیرایی از حضرت ولیعصر (عج) نبود، چرا که برای خود مینوشتم نه برای او،
خدایا از «تو» نوشتن را به من آموختی، «برای تو» نوشتن هم به من بیاموز که چه سخت و چه شیرین است «برای تو» نوشتن.


اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِکَ
بایگانی
نویسندگان

در بحبوحه جنگ غزه و عملیات طوفان‌الاقصی، رئیس جمهوری اسلامی ایران به عربستان سفر کرد.

عربستان میزبان دو نشست سران برای بررسی جنگ اخیر در فلسطین است (نشست‌های اضطراری اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی ) و آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی نیز میهمان یکی از این دو نشست است و به همین منظور امروز برای شرکت در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی عازم ریاض شد.

نخستین سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به ریاض در حالی انجام شد که دو کشور با میانجیگری چین برای از سرگیری روابط پس از هفت سال تنش به توافق رسیدند و حضور ایران در اجلاس سران همکاری اسلامی در ریاض که متشکل از 57 کشور عمدتا مسلمان، از آسیا گرفته تا آفریقا در ریاض هست را در کانون توجهات قرار دهد.

موضع‌گیری قوی سازمان همکاری اسلامی می‌تواند نشان دهد حمایت از فلسطین تنها به آسیا و منطقه خاورمیانه محدود نمی‌شود و کشورهای غیر غربی هم به نسخه آمریکایی و غربی درگیری پایبند نیستند.

ایران و عربستان به عنوان دو قدرت بزرگ منطقه‌ای در حال حاضر به صورت علنی و آشکار از فلسطینی‌ها حمایت می‌کنند. در جریان نخستین گفتگوی تلفنی ابراهیم رئیسی و محمد بن سلمان پنج روز پس از آغاز جنگ جاری میان رژیم صهیونیستی و حماس بر این موضوع تاکید کرده بودند.

پر واضح است که آمریکا ورژیم صهیونیستی از روابط دوستانه ایران و عربستان و حتی ایران با کشورهای عربی خوشحال نبوده و نیست و نخواهد بود و همیشه تلاش می کند تا این روابط به خصومت بینجامد. البته ایالات متحده همیشه از روابط دوستانه کشورهای آسیایی و حتی آفریقایی با هم ناراحت بوده و هست و همیشه به دنبال آن بوده که جلوی این روند را بگیرد.

این نکته واضح است که معادلات جهانی در حال تغییر است و دیگر شرایط تک قطبی سابق در دنیا وجود ندارد و قدرت‌های نوظهوری در جهان در حال پیدا شدن هستند که باعث به خطر افتادن منافع برخی مثل آمریکا می‌شود و حتی خود کشورها نیز به این نتیجه رسیده‌اند که بایدبه سمت حل کردن اختلافات و تعامل با یکدیگر پیش بروند.

ایران و عربستان، رقیبان مخالف رژیم صهیونیستی

در بحبوحه جنگ غزه، رئیس جمهوری اسلامی ایران پس از 11 سال به ریاض سفر کرد. مصالحه ایران و عربستان که با میانجیگری چین انجام شد و چین به عنوان ضامن و شریک قابل اعتماد برای ایران و عربستان این گره را باز کرد.

قطعا آمریکا و رژیم صهیونیستی از برقراری روابط تهران وریاض خوشحال نیستند و تلاش کردند و تلاش می‌کنند به هر طریقی شده آن را به هم بزنند اما به نظر می‌رسد اراده رهبران دو کشور مسلمان برای حل اختلافات این دفعه بسیار قوی‌تر از گذشته است و بعید است آل‌سعود این بار تحت تاثیر فشارها و یا توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی بروند.

مثلا یکی از این فشار ها این است که عربستان را تحت فشار قرار دهند حالا که با ایران رابطه دوستانه برقرار کرده با رژیم صهیونیستی هم وارد صلح شود. آمریکایی‌ها و جریان صهیونیستم به خوبی می‌دانند که افکار عمومی مردم عربستان با فضای داخلی بسیاری دیگر از کشورهای عربی کاملا متفاوت است و مردم عربستان به راحتی برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی را نمی‌پذیرند و اگر برقراری رابطه ریاض با تل‌آویو اتفاق بیفتد، این یعنی پایان جریان فلسطین چرا که این اتفاق مثل دومینویی است که به کشورهای عربی دیگر هم سرایت می‌کند.

عملیات طوفان الاقصی که در 15 مهر آغاز شد باعث شد اتفاقی مهم بیفتد و آن این است که باعث شد بحث پاک کردن صورت مسئله فلسطین که صهیونیست‌ها تلاش داشتند عادی انگاری کنند منتفی شود و همه جهانیان امروزه به ضرورت حل و فصل مسئله فلسطین اصرار داشته باشند.

ایران و عربستان هم درباره مسئله فلسطین اختلافات نظری هم داشتند. در حالی که جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که بهترین راهکار حل مسئله فلسطین راه یک دولت (فلسطینی) با دو ملت است اما سعودی‌ها معتقدند که راه‌حل مسئله راهکار دو دولت است و باید این مسئله از طریق دیپلماتیک به نتیجه برسد. البته تجربه 70 سال اخیر هم نشان داده که در مسئله فلسطین، دیپلماسی جواب نداده و نخواهد داد.

با عملیات طوفان الاقصی فلسطینی‌ها مجددا با هم متحد و وارد عمل شده‌اند و به همگان ثابت کردند که راهکار حل مسئله فلسطین با دیپلماسی جوابگو نخواهد بود. در این شرایط می‌بینیم که ایران و عربستان که هر کدام دیدگاه خودشان را داشتند (دیدگاه یک دولت دو ملت یا جریان دو کشور) اما حالا تمامی اختلافات را کنار گذاشته اند و برای احقاق حقوق ملت فلسطین با هم متحد شده اند.

حتی در مجمع عمومی اخیر سازمان ملل، ایران به طرح پیشنهادی کشورهای عربی برای آتش بس در غزه رای داد تا وحدت صف شکسته نشود.

همین موضوع باعث شد ایران و عربستان را به هم نزدیک کند؛ کاری که قطعا آمریکا و صهیونیست‌ها به آن علاقه ندارند اما رژیم صهیونیستی با ادامه جنایات و کشتار مردم بی‌گناه غزه باعث شد این شرایط فراهم شود.

سید مصطفی میرزاباقری برزی

 

https://www.mellatema.com/Fa/News/25272

مصطفی برزی / Mostafa Barzi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی