در دورهای که تمام دنیا، از قبایل عقبمانده آفریقایی تا حکومتهای عشیرهای اعراب به سمت دمکراسی حرکت میکنند، عدهای در فضای رسانهای و مجازی داخل و خارج ایران با سروصدای زیاد به دنبال تبلیغ و بازگشت حکومت سلطنتی پهلوی هستند و میگویند پسر فلانی باید حاکم ایران باشد چون از کمر یک شاه به دنیا آمده پس لایقترین فرد است. حالا جوان امروزی، متولدین دهه هفتاد و هشتاد که دوران حکومت پنجاهوسهساله پهلوی را ندیدهاند حقدارند از پهلوی حمایت کنند؟
جوانان امروزی یادشان نیست و ندیدهاند که زمان پهلوی، حمام مانند یک کالای لوکس بود، معمولاً خانوادههای پولدار حمام داشتند، یادشان نیست مردم هفتهبههفته فقط در حمام عمومی به آب گرم دسترسی داشت. یادشان نیست و ندیدهاند که در هر محله یک خانواده خط تلفن داشت و همسایهها باهم از آن استفاده میکردند، یادشان نیست، داشتن تلویزیون آرزویمان بود، آنهم سیاهوسفید، یادشان نیست برای خرید صابون هم باید در صف میایستادیم، یادشان نیست زمستانها برای یک پیت نفت ساعتها باید در صف میماندیم، گاز که هنوز مال از ما بهترها بود.
جوان امروزی ندیدهاند که مادرها در روستاها سر زایمان به خاطر دوری تنها بیمارستان شهر میمردند.
جوان امروزی یادشان نیست دخترمان را در کابارهها لخت میکردند تا برای پول برقصد!
یادشان نیست و ندیدهاند فساد اشرف و شمس و علیرضای پهلوی را، نسل امروز هویدا و ایادی را نمیشناسد، از فساد جهانبانیان و خانواده انصاری و رشیدیان خبر ندارد، نسل امروز زورگوییهای بنیاد پهلوی و خرجهای آن را ندیده است.
جوان امروزی یادشان نیست و ندیدهاند وقتی را که ایران پر بود از پزشکان هندی و پاکستانی، یادشان نیست که برای کوچکترین درمانها باید به خارج میرفتی آنهم در توان پولدارها بود.
یادشان نیست و ندیدهاند روستاها آب و برق نداشتند، جاده نداشتند، خانه بهداشت نداشتند، مدرسهها کم بود، نرخ بیسوادی بالابود.
جوان امروزی یادشان نیست ساواک چه غول ترسناکی بود، ندیدهاند منوچهری چگونه شکنجه میکرد، نصیری و ثابتی را نمیشناسند.
یادشان نیست اگر یک آمریکایی با ماشینش شهروند ایرانی را زیر میگرفت، دادگاه ایران حق نداشت او را محاکمه کند.
یادشان نیست که دوران پهلوی استان نفتخیز بحرین بدون مقاومت از ایران جدا شد و ارتش ایران حتی نتوانست یک دقیقه بجنگد تا خاک ایران از ایران جدا نشود.
جوان امروزی، پهلوی را از مستندهای شبکه من وتو و صدای آمریکا میشناسد. حق دارد چون منحوسترین دوره تاریخی ایران را مانند یک حسرت طلایی ترسیم کردهاند.
راستی زمان پهلوی کل ایران چقدر جمعیت داشت؟ کمتر از نصف الآن؟ چقدر کشور درآمد داشت؟
جوان امروزی حق دارد سؤال کند که انقلاب برای ما چهکار کرده است، اما قبل از هر چیز باید تحقیق کند، مطالعه کند، تاریخ بخواند آنهم مستقل نه از دریچه شبکهای که وظیفهاش تبلیغ سلطنت (من وتو) است.